Skip links

Especialistes en

MEDICINA SUBAQUÀTICA I HIPERBÀRICA I EN MEDICINA DE L’ESPORT

CRIS-UTH és el centre de Medicina subaquàtica i hiperbàrica més veterà d’Espanya.
Té amb una cambra hiperbàrica multiplaça amb capacitat per a 18 persones.
Ofereix tractaments d’Oxigenació hiperbàrica, Medicina de l’esport i Capacitació mèdica
en Medicina subaquàtica professional i esportiva.

CENTRE DE REFERÈNCIA INTERNACIONAL

CENTRE DE REFERÈNCIA INTERNACIONAL

En CRIS-*UTH som un centre de referència internacional en Oxigenoteràpia hiperbàrica, amb professionals mèdics altament prestigiosos en el sector.

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL CONTRASTADA

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL CONTRASTADA

Comptem amb personal altament qualificat, instal·lacions d’avantguarda i una trajectòria amb anys d’experiència que avalen la nostra activitat.

CAMBRA HIPERBÀRICA MULTIPLAÇA

CAMBRA HIPERBÀRICA MULTIPLAÇA

La nostra cambra hiperbàrica té 2,5 metres de diàmetre, i més de 9 metres de llarg, amb marca CE d’acord amb la Directriu 0499/0406 de dispositius d’ús mèdic.

ASSISTÈNCIA PERSONAL ACURADA

ASSISTÈNCIA PERSONAL ACURADA

Totes les activitats estan supervisades per metges i infermeres especialistes que acompanyen als malalts dins de
la cambra hiperbàrica.

INTERNACIONAL

INTERNACIONAL

Som un centre de referència internacional en Oxigenoteràpia hiperbàrica.

EXPERIENCIA

EXPERIENCIA

Comptem amb personal altament qualificat, instal·lacions d’avantguarda i anys d’experiència que avalen la nostra activitat.

CAMBRA HIPERBÀRICA MULTIPLAÇA

CAMBRA HIPERBÀRICA MULTIPLAÇA

Té 2,5 metres de diàmetre, i més de 9 metres de llarg, amb marca CE d’acord amb la Directriu 0499/0406 de dispositius d’ús mèdic.

ASSISTÈNCIA PERSONAL ACURADA

ASSISTÈNCIA PERSONAL ACURADA

Tots les activitats estan supervisadesper metges i infermeres especialistes que acompanyen als malalts dins de la cambra hiperbàrica durant els tractaments.

Estem acreditats per la Direcció General de Recursos Sanitaris de la Generalitat de Catalunya.

La instal·lació hiperbàrica i el Sistema pneumàtic estan certificats per Bureau Veritas.

La cambra hiperbàrica i els dispositius de pressió tenen la marca CEd’aparells d’ús mèdic d’acord amb la Directriu europea 0499/0406 conformitat amb la normativa 93/42 de juny de 1993.

Podem aplicar tractaments o estudis experimentals fins a 6 atmosferes absolutes (ATA)que és la pressió equivalent a 50 metres de profunditat en la mar. La pressió més habitual de treball per a tractament de malalties convencionals sol ser de 2,3 ATA.

Subministrem oxigeno medicinal ultrafiltrat al 100%. També és possible utilitzar mescles sintètiques d’Heli i Oxigen o altres gasos respiratoris quan sigui necessari.

Estem acreditats per la Direcció General de Recursos Sanitaris de la Generalitat de Catalunya.

La instal·lació hiperbàrica i el Sistema pneumàtic estan certificats Bureau Veritas.

La cambra hiperbàrica i els dispositius de pressió tenen la marca CECE d’aparells d’ús mèdic d’acord amb la Directriu europea 0499/0406 conformitat amb la normativa 93/42 de juny de 1993.

• Podem aplicar tractaments o estudis experimentals que és la pressió equivalent a 50 metres de profunditat en la mar. La pressió més habitual de treball per a tractament de malalties convencionals sol ser de 2,3 ATA.

Subministrem oxigeno medicinal ultrafiltrat al 100%També és possible utilitzar mescles sintètiques d’Heli i Oxigen o altres gasos respiratoris quan sigui necessari.

En tractar-se d’una cambra multiplaça, multiplaça un metge i/o una infermera acompanyen sempre als malalts a l’interior de la cambra durant els tractaments sota pressió.

Comptem amb un equip equip multidisciplinari altament qualificatde metges especialistes en Medicina subaquàtica i hiperbàrica i en altres especialitats mèdiques.

• Les nostres infermeres i els Operadors de cambra hiperbàrica, anomenats popularment “cambristes”, han rebut rebut formació especialitzada en Medicina i Tècnica hiperbàrica.

Realizamos Realitzem Revisions d’aptitud mèdica mèdica per al busseig esportiu i professional segons la normativa espanyola, i per a tota mena d’esports.

En tractar-se d’una cambra multiplaça, un metge i/o una infermera acompanyen sempre als malalts a l’interior de la cambra durant els tractaments sota pressió.

Comptem amb un un equip multidisciplinari altament qualificatde metges especialistes en Medicina subaquàtica i hiperbàrica i en altres especialitats mèdiques.

• Les nostres infermeres i els Operadors de cambra hiperbàrica, anomenats popularment “camaristes”, han rebut formació especialitzada en Medicina i Tècnica hiperbàrica.

Realitzem Revisions d’aptitud mèdica per al busseig esportiu i professional segons la normativa espanyola i europea, i per a tota mena d’esports.

Experiència, coneixementi professionals de prestigi internacional

AVALEN EL NOSTRE SERVEI

CRIS-UTH és l’únic centre autoritzat a Espanya per a realitzar Exàmens mèdics d’aptitud mèdica per al busseig a gran profunditat segons normatives de l’European Diving Technology Committee (EDTC).

CRIS-UTH és una activitat concertada amb el Servei Català de Salut (la seguretat social) per a tractament hiperbàric de les principals indicacions acceptades pel European Committee for Hyperbaric Medicine (ECHM).

Amb més de mig segle al servei de la població, CRIS-UTH ha aconseguit posicionar-se com a Centre de referència en matèria d’Oxigenoteràpia hiperbàrica gràcies a l’esforç i treball d’un equip de professionals dedicats al servei de la Medicina hiperbàrica i de l’esport.

CRIS-UTH és garantia de

Tractament
hiperbàric correcte

en indicacions acceptades i verificades.

Assistència mèdica
permanent dins i fora de la cambra hiperbàrica.

Mesures de seguretat
estrictes i controlades de manera rigorosament.

Tractament
hiperbàric correcte

en indicacions acceptades i verificades.

Assistència mèdica
permanent dins i fora de la cambra hiperbàrica.

Mesures de seguretat

Estem ubicats en el Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí, a 2km de la Avenida
Diagonal de Barcelona en dirección Sur. just a la sortida 3 de la autopista Barcelona-Tarragona.

Com arribar

També pots introduir en Google Maps o en un dispositiu GPS, les paraules CRIS-UTH per a saber
la direcció on estem situatsa.